Контакти

 
 “ СЕВЕРНИ ВОДИ ” ООД

 
гр. Бургас 8001

ж.к. ”Братя Миладинови"

бл. 38-39, ет. 2, надпартерен

 
Телефон:  056/ 833 240; 

Факс:        056/ 833 241;

 
E-mail: severnivodi@gmail.com