Контакти

“ СЕВЕРНИ ВОДИ ” ООД


гр. Бургас 8001

ж.к. ”Братя Миладинови"

бл. 38-39, ет. 2, надпартерен


Телефон:  056/ 833 240;

Факс:        056/ 833 241;


E-mail: severnivodi@gmail.com